Yritys

Nykyaikaista ja tehokasta liikejuridista palvelua 

Lakiasiaintoimisto Markku Tolvi

Yritykseni tarjoaa liikejuridiikan palveluita nykyaikaisella ja tehokkaalla toimintamallilla.

Yritykseni toimintaperiaatteet on rakennettu asiakkaiden tarpeet edellä. Tehokas asiakaslähtöinen palvelu yhdistettynä kustannustehokkaaseen organisaatioon antaa toimistolleni ylivoimaisen kilpailuedun isojen toimistojen kollegoihin verrattuna. Meillä asiakas ei maksa turhista ison toimiston ylläpitokuluista ja päällekkäisistä toimenpiteistä, vaan pelkästään tehokkaasta oikeudellisesta palvelusta. Parasta oikeudellista palvelua saa siten, että kynnys yhteydenottoon on matala ja voi kysyä heti, kun tulee jotain mieleen. Turha jäädä yksin miettimään ja murehtimaan, kun välitön vastaus on heti saatavilla. Asiakkaamme saavat parasta oikeudellista palvelua juuri silloin, kun he sitä tarvitsevat. Tämä on sitä palvelua, mitä asiakkaamme todella tarvitsevat ja haluavat ostaa. Sitä yritykseni heille tarjoaa.

Yritys on perustettu vasta vuonna 2020, mutta vastaavien toimeksiantojen hoitamisesta minulla on jo yli kahdenkymmenen vuoden kokemus. Tämän työhistorian aikana on jo opittu se, ettei kaikkea voi osata täydellisesti. Tästä syystä yritykseni keskittyy tarjoamaan vain ydinosaamiseemme kuuluvia liikejuridiikan palveluita. Ydinosaamiseni ulkopuoliset toimeksiannot jätän suosiolla kollegoille. Tuoreella yrityksellä ei ole pitkäaikaiseen tottumukseen perustuvia tarpeettomia ja tehokkuuden kadottavia byrokraattisia toimintamalleja ja rakenteita, vaan toimimme asiakaslähtöisesti ja nykyaikaisella toimintamallilla.

Työskentelen pääsääntöisesti tuntiveloituksella. Tuntiveloitus on 280 euroa + alv tunnissa enintään 100.000 euron intressin toimeksiannoissa ja 300 euroa + alv tunnissa sen ylittävissä toimeksiannoista. Laskutus tapahtuu kuukauden 15. ja viimeinen päivä toimenpidekohtaisesti eritellyllä laskulla ja 10 päivän maksuajalla, ellei toisin ole erikseen sovittu. Toivomme voivamme laskuttaa asiakkaita verkkolaskuina tai sähköpostitse. Vain tehdyistä toimenpiteistä laskutetaan ja toimeksiannon voi päättää milloin vaan ilman lisäkustannuksia. Palkkion lisäksi laskutamme toteutuneista kilometreistä 0,60 euroa (alv 0) kilometriltä, verottajan ohjeiden mukaiset päivärahat sekä suorat läpilaskutuskulut lisättynä 6 %:n läpilaskutuslisällä. Laskutus ei ole sidottu oikeusturvakorvauksiin tai tuomioistuinten ratkaisuihin. Halutessasi saat arvion tulevasta ajankäytöstä tai erittelyn lyhyemmällä ajalla tehdyistä toimenpiteistä. Kumpikaan osapuoli ei ole toimeksiannossa vastuussa välillisistä vahingoista, ja vahingonkorvausvastuun enimmäismäärä on molemminpuolisesti rajoitettu toimeksiannon toteutuneen laskutuksen määrään.

Yrityksen virallinen toiminimi on Markku Tolvi Oy. Aputoiminimellä Lakiasiaintoimisto Markku Tolvi tarjotaan lakiasiantoimistopalveluita.